Ett recept från Linas matkasse. Helt okej ändå, men ganska så tråkig rätt. Ganska så smaklöst.
4 portioner
900 g potatis
600 g laxfilé
1 frp rädisor
1/2 tsk salt
Svartpeppar
Coleslaw:
400 g vitkål
1 1/2 dl grekisk yoghurt
1 msk mild senap
1 tsk flytande honung
2 krm salt
Svartpeppar
Koka potatis i lättsaltat vatten.
Coleslaw: strimla vitkål tunt och lägg i en bunke. Blanda med matyoghurt, senap, honung, salt och lite nymald svartpeppar. Skär laxfilé i portionsbitar och krydda med salt och lite nymald svartpeppar. Stek laxen i en stekpanna med lite olivolja några minuter per sida, tills fisken är klar. Lägg upp rädisor i en liten skål. Servera grillad lax med kokt potatis, coleslaw och rädisor.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar