Sidor

måndag 31 augusti 2020

Lax med coleslaw och rädisor

 Ett recept från Linas matkasse. Helt okej ändå, men ganska så tråkig rätt. Ganska så smaklöst.



4 portioner

900 g potatis

600 g laxfilé 

1 frp rädisor

1/2 tsk salt

Svartpeppar

Coleslaw:

400 g vitkål

1 1/2 dl grekisk yoghurt 

1 msk mild senap

1 tsk flytande honung

2 krm salt

Svartpeppar

Koka potatis i lättsaltat vatten.

Coleslaw: strimla vitkål tunt och lägg i en bunke. Blanda med matyoghurt, senap, honung, salt och lite nymald svartpeppar. Skär laxfilé i portionsbitar och krydda med salt och lite nymald svartpeppar. Stek laxen i en stekpanna med lite olivolja några minuter per sida, tills fisken är klar. Lägg upp rädisor i en liten skål. Servera grillad lax med kokt potatis, coleslaw och rädisor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar