Ingredienser
Pizza:
1 pkt tortillabröd
1 dl creme fraiche eller smetana
75 g parmesanost
Topping:
1 rödlök
1 kruka färsk gräslök
1 dl creme fraiche eller smetana
80 g löjrom eller sikrom
Svartpeppar
Flingsalt
Tillagning:
Värm ugnen till 225 grader. Lägg tortillabröd på en bakplåtsklädd plåt. Bred på creme fraiche och toppa med riven parmesanost. Grädda i ugn i ca 10-15 min.
Skala och finhacka rödlök. Finhacka gräslök. Ta ut pizzan och strö över rödlök och gräslök. Toppa med klickar av creme fraiche och löjrom. Strö över svartpeppar från kvarn och lite flingsalt. Skär pizzan i bitar och servera.
Tillagning:
Värm ugnen till 225 grader. Lägg tortillabröd på en bakplåtsklädd plåt. Bred på creme fraiche och toppa med riven parmesanost. Grädda i ugn i ca 10-15 min.
Skala och finhacka rödlök. Finhacka gräslök. Ta ut pizzan och strö över rödlök och gräslök. Toppa med klickar av creme fraiche och löjrom. Strö över svartpeppar från kvarn och lite flingsalt. Skär pizzan i bitar och servera.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar