- 2 kycklingfiléer
- 1 tsk olja
- salt och peppar
- 1/2 dl tapenade av soltorkade tomater
- 1 dl vatten
- 1/2 dl crème fraiche
- 2 port pasta (gärna fusilioni)
- 1/2 förp haricots verts (à 150 g)
- 125 g mozzarella
- 65 g ruccola
- 1 tsk olja
- 1 tsk rödvinsvinäger
- Sätt på en kastrull med vatten till pastan.
- Strimla kycklingen och bryn den i oljan i en stekpanna och krydda med salt och peppar. Sänk värmen och rör i tapenade, vatten och crème fraiche. Låt sjuda 2 minuter.
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Ansa bönorna, koka dem med pastan när det återstår 3 minuter av koktiden.
- Skär mozzarellan i bitar och blanda med salladen, ringla över olja och vinäger.
- Blanda kycklingen med pastan och servera med salladen.
Snälla ge mig recept som du rekommenderar så att jag kan fortsätta
onsdag 24 augusti 2016
Kycklingpasta med mozzarella och rucola
Ett recept från ICAs matkasse, enkelt och gott!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar