- 2 kycklingfiléer
- 1 tsk olja
- salt och peppar
- 1/2 dl tapenade av soltorkade tomater
- 1 dl vatten
- 1/2 dl crème fraiche
- 2 port pasta (gärna fusilioni)
- 1/2 förp haricots verts (à 150 g)
- 125 g mozzarella
- 65 g ruccola
- 1 tsk olja
- 1 tsk rödvinsvinäger
- Sätt på en kastrull med vatten till pastan.
- Strimla kycklingen och bryn den i oljan i en stekpanna och krydda med salt och peppar. Sänk värmen och rör i tapenade, vatten och crème fraiche. Låt sjuda 2 minuter.
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Ansa bönorna, koka dem med pastan när det återstår 3 minuter av koktiden.
- Skär mozzarellan i bitar och blanda med salladen, ringla över olja och vinäger.
- Blanda kycklingen med pastan och servera med salladen.
Sidor
▼
onsdag 24 augusti 2016
Kycklingpasta med mozzarella och rucola
Ett recept från ICAs matkasse, enkelt och gott!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar