Snälla ge mig recept som du rekommenderar så att jag kan fortsätta

söndag 16 mars 2014

Kantarelldoftande fläskfilé i panna

Ett recept från Tasteline som jag och min älskling gjorde ikväll. Grymt gott och väldigt enkelt!



400 gram fläskfilé, färsk
2 dl crème fraiche
1 msk smör, till stekning

1,5 msk Kantarellfond
50 gram kantareller, konserverade eller frysta
10 st körsbärstomater
1 msk timjan, grovhackad

Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Krydda med salt och peppar. Stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna. Vispa ihop crème fraiche och kantarellfond. Slå över fläskfilén och kantarellerna. Rör om och låt småkoka i några minuter. Blanda ner de halverade tomaterna och riv av bladen från färsk timjan, strö över. Servera med ris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar