- 450 g potatis (gärna cecile)
- 1/2 ask haricots verts (à 150 g)
- 300 g rostbiff i skivor
- 1 tsk smör
- salt och peppar
- 1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
- 2 dl crème fraiche (med smak av vitlök och örter)
- 1/2 påse mâchesallad (à 65 g)
- Koka potatisen. Lägg i bönorna när det återstår ca 3 minuter av potatisens koktid.
- Stek köttet i smöret i en stekpanna ca 3 minuter på varje sida. Sänk värmen och krydda med salt och peppar.
- Hacka persiljan. Tillsätt den och crème fraichen i pannan och låt koka några minuter.
- Servera köttet med potatis, sås, sallad och bönor.
Snälla ge mig recept som du rekommenderar så att jag kan fortsätta
torsdag 2 juni 2016
Rostbiff med persiljesås och haricots verts
Ett recept från ICAs matkasse, väldigt gott!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar