Snälla ge mig recept som du rekommenderar så att jag kan fortsätta

tisdag 13 september 2016

Svampfylld pasta med bresaola och mozzarella

Ett recept från ICAs matkasse. Grymt gott! Rekommenderas! Slängde på några tomater också, passade bra till det andra!



 2

Svamppasta

  • 1 zucchini 
  • 1/2 rödlök 
  • 1 - 2 tsk olivolja 
  • 1 dl pesto 
  • salt och peppar 
  • 250 g färsk pasta (gärna triangliolini fylld med Karl Johan svamp)

Mozzarella

  • 1/2 rödlök 
  • 1 tsk olivolja 
  • 1 tsk rödvinsvinäger 
  • 125 g mozzarella 
  • 1 kruka basilika 

Till servering

  • 70 g bresaola
    1. Svamppasta: Sätt på en kastrull med saltat vatten till pastan.
    2. Ansa och skär zucchinin i tärningar. Skala och skiva löken. Stek zucchinin och löken i olivoljan i en stekpanna. Vänd ner peston.
    3. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
    4. Mozzarella: Skala och skiva löken och blanda den med olivoljan och vinägern. Salta och peppra.
    5. Riv mozzarellan i bitar och grovhacka basilikan. Vänd ner i löken.
    6. Till servering: Servera pastan med mozzarella, zucchinin och bresaola.

    Inga kommentarer:

    Skicka en kommentar