Ett recept från ICAs matkasse. Grymt gott! Rekommenderas! Slängde på några tomater också, passade bra till det andra!
Svamppasta
- 1 zucchini
- 1/2 rödlök
- 1 - 2 tsk olivolja
- 1 dl pesto
- salt och peppar
- 250 g färsk pasta (gärna triangliolini fylld med Karl Johan svamp)
Mozzarella
- 1/2 rödlök
- 1 tsk olivolja
- 1 tsk rödvinsvinäger
- 125 g mozzarella
- 1 kruka basilika
Till servering
- 70 g bresaola
- Svamppasta: Sätt på en kastrull med saltat vatten till pastan.
- Ansa och skär zucchinin i tärningar. Skala och skiva löken. Stek zucchinin och löken i olivoljan i en stekpanna. Vänd ner peston.
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
- Mozzarella: Skala och skiva löken och blanda den med olivoljan och vinägern. Salta och peppra.
- Riv mozzarellan i bitar och grovhacka basilikan. Vänd ner i löken.
- Till servering: Servera pastan med mozzarella, zucchinin och bresaola.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar