- 2 port pasta (gärna lumaconi)
- 1 rödlök
- ca 300 g kalkonfilé
- 1 msk smör
- salt och peppar
- 2 dl crème fraiche
- 1 msk senap
- 60 g strimlade soltorkade tomater
- 1/2 ask solrosskott (à 100 g)
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
- Skala och hacka löken.
- Skär kalkonen i 2 cm tjocka skivor och stek den i smöret i en stekpanna, ca 3 minuter på varje sida. Krydda med salt och peppar.
- Häll den färdigkokta pastan i ett durkslag och ställ tillbaka kastrullen på plattan. Koka upp crème fraichen och löken i kastrullen och vänd ner pastan.
- Servera pastan med kalkonen, tomater och solrosskott.
Snälla ge mig recept som du rekommenderar så att jag kan fortsätta
tisdag 13 september 2016
Krämig kalkonpasta med solrosskott
Ett recept från ICAs matkasse, gott och enkelt att göra!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Den ska jag prova i veckan :)
SvaraRadera