Snälla ge mig recept som du rekommenderar så att jag kan fortsätta

torsdag 2 juni 2016

Rostbiff med persiljesås och haricots verts

Ett recept från ICAs matkasse, väldigt gott! 



 2
  • 450 g potatis (gärna cecile)
  • 1/2 ask haricots verts (à 150 g)
  • 300 g rostbiff i skivor
  • 1 tsk smör 
  • salt och peppar
  • 1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
  • 2 dl crème fraiche (med smak av vitlök och örter)
  • 1/2 påse mâchesallad (à 65 g)
    1. Koka potatisen. Lägg i bönorna när det återstår ca 3 minuter av potatisens koktid.
    2. Stek köttet i smöret i en stekpanna ca 3 minuter på varje sida. Sänk värmen och krydda med salt och peppar.
    3. Hacka persiljan. Tillsätt den och crème fraichen i pannan och låt koka några minuter.
    4. Servera köttet med potatis, sås, sallad och bönor.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar