Snälla ge mig recept som du rekommenderar så att jag kan fortsätta

lördag 1 januari 2022

Rosa gubbröra med rödbeta



Ett recept från en Allt om mat tidning. Kul att testa något nytt, men måste ändå säga att originalet är mycket godare. Saknade någon slags sås i denna, blev en aning för torrt!
 



3 ägg

0,5 rödlök

1 burk anjovisfilé - liten, (55 g)

1 rödbeta - inlagd, liten

2 msk dill - hackad

2 tsk dijonsenap

15 babyspenatblad

15 nappit - (små rågskorpor) eller rågcrostini


Garnering:
1 msk dill - hackad


Koka äggen 6 min. Spola dem i kallt vatten. Skala och hacka dem. Skala och finhacka löken. Hacka ansjovis och rödbeta.
Blanda äggen med lök, ansjovis och rödbeta. Blanda ner dill och senap.
Lägg spenatblad i skorporna och fördela röran i. Toppa med spenatblad och dill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar