Snälla ge mig recept som du rekommenderar så att jag kan fortsätta

tisdag 12 oktober 2021

Italieninspirerade pannbiffar

Ett recept från en Allt om mat tidning. Superlätt att göra och gott!
4 portioner 400 g fläskfärs 3 scharlottenlökar 1 vitlöksklyfta 1 burk ricottaost (250 g) 1 ägg 1/2 kruka basilika 1 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar 2 msk olivolja tillbehör: råstekt potatis med rosmarin Skala och finhacka lök och vitlök. Blanda färsen med lökhack, ricotta och ägg. Finhacka basilikan och blanda i färsen. Krydda med salt och peppar. Forma färsen till runda biffar och lägg dem på en vattensköljd skärbräda. Stek biffarna i olja i en stekpanna ca 4 min på varje sida. Servera biffarna med råstekt potatis och sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar