Ca 4 portioner
2 msk matolja + extra till formen
1 gul lök
1 röd paprika
1 liten burk majs, 150 g
500 g sojafärs
1½ dl yoghurt, t ex sojayoghurt
1 dl vatten
1 påse taco kryddmix
1 påse babyspenat
1 förpackning cocktailtomater
4 stora tortillabröd
1 gul lök
1 röd paprika
1 liten burk majs, 150 g
500 g sojafärs
1½ dl yoghurt, t ex sojayoghurt
1 dl vatten
1 påse taco kryddmix
1 påse babyspenat
1 förpackning cocktailtomater
4 stora tortillabröd
Finhacka den gula löken och paprikan. Stek lök, paprika, majs och sojafärs i matoljan. När allt har fått fin färg tillsätter du yoghurt, vatten och taco kryddmix. Låt puttra på i några minuter och rör sedan ner babyspenaten. Pensla en springform, 28 cm i diameter, med matolja. Börja med ett tortillabröd i botten av formen och varva sedan med färsröra och resterande tortillabröd. Täck det översta tortillabrödet med den sista färsröran och toppa med skivade cocktailtomater. Gratinera tortillapajen i 200 grader i 20 minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar