Ett recept från ICAs matkasse, väldigt gott! Lätt att göra också!
- 450 g amandinepotatis
- 2 tsk olja
- salt och peppar
- 1/2 ask haricots verts (à 150 g)
- 1/2 förp tomater (gärna romanticatomater, à 400 g)
- 2 skivor rostas (1 skiva motsvarar ca 150 g)
- 1 tsk smör
- 1/2 krispsallad
- 1 dl bearnaisesås
- Sätt ugnen på 225 °C.
- Skär potatisen i skivor och blanda med oljan, salt och peppar. Häll ut i en långpanna och sätt in mitt i ugnen först 12 minuter.
- Ansa bönorna. Lägg sedan bönorna och tomaterna i pannan och rosta ytterligare ca 8 minuter.
- Stek köttet i smöret i en stekpanna ca 6 minuter. Krydda med salt och peppar och vänd då och då.
- Ansa salladen och lossa salladsbladen. Servera köttet med potatis, grönsaker och sås.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar