- 450 g potatis (gärna delikatess)
- 250 g grön sparris
- 1/2 cosmopolitansallad
- 2 port laxfilé
- salt och peppar
- 1 dl hovmästarsås
- Skala och koka potatisen.
- Bryt av den nedersta delen av sparrisen. Koka sparrisen med potatisen när det återstår ca 3 minuter av koktiden.
- Ansa och lossa bladen från salladen.
- Halstra laxen i en het stekpanna, ca 3 minuter på varje sida. Salta och peppra.
- Servera laxen med potatis, sparris, hovmästarsås och sallad.
Snälla ge mig recept som du rekommenderar så att jag kan fortsätta
onsdag 10 augusti 2016
Halstrad lax med hovmästarsås
Ett recept från ICA's matkasse. Enkelt och gott!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar