- 1/2 rödlök
- 160 g pancettaskinka
- 1 tsk olivolja
- 390 g pastasås tomat & vitlök
- 1 dl oliver med ansjovis
- 1 krm chilipulver
- 2 port pasta (färsk fettucine)
- 1 ask färsk persilja (à 20 g)
- 65 g ruccola
- Sätt på en stor kastrull med saltat vatten till pastan.
- Skala och hacka löken.
- Fräs pancetta och lök i oljan i stekpanna eller kastrull och tillsätt pastasås, oliver och chilipulver. Sjud under lock ca 5 minuter.
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
- Strimla persiljan. Rör ner den i såsen och servera med pasta och rucola.
Snälla ge mig recept som du rekommenderar så att jag kan fortsätta
onsdag 17 augusti 2016
Pasta puttanesca
Ett recept från ICA's matkasse. Enkelt och helt okej recept.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar