- 370 g beef chili
- 1 förp majskorn (à 150 g)
- 1 förp svarta bönor (à 190 g)
- 1/2 rödlök
- 1/2 cosmopolitansallad
- 1 röd paprika
- 8 små tortillabröd
- 1 dl crème fraiche
- Skär köttet i skivor och värm i spadet i en kastrull.
- Låt majsen rinna av. Skölj bönorna och låt dem rinna av.
- Skala och hacka löken.
- Skär salladen och paprikan i strimlor.
- Dra isär köttet med gafflar och smaka av med kryddpåsen som följer med köttförpackningen.
- Servera köttet på tortillabröd med majs, bönor, lök, sallad, paprika och crème fraiche.
Snälla ge mig recept som du rekommenderar så att jag kan fortsätta
onsdag 17 augusti 2016
Beef chili i tortilla
Ett recept från ICAs matkasse. Gott!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar