- 2 port ris
- 400 g koljafilé
- salt och peppar
- 1 rödlök
- 1 äpple
- 1 1/2 dl crème fraiche
- 1 tsk curry
- 1/2 ask persilja (à 20 g)
- 1/2 förp tomater (gärna romanticatomater, à 400 g)
- 1/2 krispsallad
- Sätt ugnen på 200˚C.
- Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
- Lägg koljan i en ugnssäker form, krydda med salt och peppar och stek mitt i ugnen ca 10 minuter.
- Skala och hacka löken. Riv äpplet och blanda med lök, crème fraiche och curry. Smaka av med salt och peppar.
- Hacka persiljan och rör i såsen.
- Dela tomaterna och ansa och lossa bladen från salladen. Servera det till koljan, crèmen och riset.
För alla
Snälla ge mig recept som du rekommenderar så att jag kan fortsätta
onsdag 24 augusti 2016
Kolja i äpple- och currycrème
Ett recept från ICAs matkasse, väldigt gott och fräscht! Äter fisk alldeles för sällan!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar