- 500 g vegetarisk pytt
- 1 msk olja
- salt och peppar
- 1 dl vispgrädde
- 1 tsk senap
- 2 äggulor
- 1 ask färsk persilja (à 20 g)
- 2 msk riven pepparrot
- ca 375 g lövbiff
- 1 msk smör
- Sätt ugnen på 225˚C.
- Blanda rotfruktspytten med olja, salt och peppar i en ugnssäker form. Stek pytten mjuk mitt i ugnen ca 15 minuter.
- Vispa grädden och smaka av med senap, salt och peppar.
- Knäck äggen och spara gulorna.
- Hacka persiljan och vänd ner i pytten.
- Riv pepparroten.
- Stek lövbiffen hastigt i smöret i en het stekpanna. Krydda med salt och peppar.
- Servera lövbiffen nystekt med rotfruktspytt, äggula, senapsgrädde och pepparrot.
Snälla ge mig recept som du rekommenderar så att jag kan fortsätta
onsdag 31 augusti 2016
Lövbiff med pepparrot och äggula
Ett recept från ICAs matkasse. Väldigt gott! Annorlunda med den smaksatta grädden till!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar