Min sambo och jag har delade meningar om vilken som är den godaste senapssillen. Han gillar denna typen och jag föredrar Kerstins gula sill, som är gjord på vispad grädde. Men jag kan hålla med om att denna är god. Och jag antar att det är denna sorten som de flesta är vana vid.
- 2 förpackningar 5-minuters inläggningssill (à 420 g)
- 1 dl senap (vanlig)
- 1 dl skånsk senap
- 1 1/2 dl Brun Farin
- 2 tsk vitvinsvinäger
- 1 dl olja
- 1 dl hackad dill
- 1 dl hackad purjolök
- salt och peppar
CloseBra att veta när du ändrar antalet portioner
Detta recept är gjort för 8 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
- Skär sillfiléerna i mindre bitar, låt dem rinna av.
- Blanda senapen, farinet och vinägern i en bunke. Vispa droppvis ner oljan. Rör i dillen och purjolöken. Smaka av med salt och peppar.
- Vänd ner sillfiléerna i såsen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar