Detta receptet var lätt att laga och gott! Bra vardagsmat!
- 2 port pasta, gärna linguine
- 1/2 förp haricots verts (à 150 g)
- 300 g färsk chorizo
- 1 gul paprika
- 1/2 msk olja
- 2 port pastasås (zucchini och paprika)
- 1/2 ask färsk persilja
- 1/2 dl pumpakärnor
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Koka med bönorna när det återstår ca 3 minuter av pastans koktid.
- Skär chorizon i skivor. Dela, kärna ur och skär paprikan i bitar.
- Fräs chorizon och paprikan i oljan i en stekpanna. Sänk värmen och tillsätt pastasåsen och låt koka några minuter. Hacka persiljan och strö över.
- Servera pastan med chorizopannan, bönorna och pumpakärnorna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar