Ett recept från ICAs bistro matkasse. Enkelt och gott recept. Tyvärr skar sig såsen när jag värmde på den, men den gick att äta ändå!
- 100 g rotselleri
- 1 äpple
- 1/2 kruka persilja
- 1 dl smetana
- 1 msk senap
- salt och peppar
BBQ kotlett
- ca 400 g fläskkotlett med ben
- 1 tsk olja
- 2 dl grillsås BBQ
- 1/2 dl vatten
- Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
- Waldorfsallad: Skär bort skalet på rotsellerin, riv den och äpplet grovt. Strimla persiljan.
- Blanda det rivna med smetana, senap och persilja. Smaka av med salt och peppar.
- BBQ kotlett: Bryn kotletterna i olja i en stekpanna och krydda med salt och peppar. Sänk värmen och tillsätt grillsås och vatten, låt sjuda ca 5 minuter.
- Grovhacka valnötterna.
- Servera köttet i såsen med ris, waldorfsallad och valnötter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar