För övrigt så blev detta årets första middag utomhus, härligt!
2 port.
Sallad
- 1/2 zucchini
- 1/2 kruka persilja
- 1/2 citron
- 1/2 msk olivolja
- salt och peppar
Pasta
- 390 g pastasås basilika
- cayennepeppar
- 250 g girasole med tomat, mozzarella och basilika
- 1 dl ricottaost
- 140 g bresaola
- Sätt på en kastrull med vatten till pastan.
- Sallad: Skiva zucchinin på längden med en potatisskalare eller osthyvel. Hacka persiljan. Blanda zucchinin med lite citronsaft, olivolja och persilja. Krydda med salt och peppar.
- Pasta: Värm pastasåsen och smaka av den med salt och cayennepeppar.
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
- Blanda pastan med såsen och klicka på ricotta.
- Servera med bresaola och zucchinisallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar