Ca 4 port.
- 200 g morötter
- 150 g salladsärter
- 1/2 purjolök
- 1/2 kruka salvia
- 4 port spaghetti
- 4 isterband
- 2 dl vispgrädde
- salt och peppar
- 1 citron
- Koka upp en kastrull med vatten till pastan.
- Dela morötter på längden. Ansa salladsärter.
- Ansa och skiva purjolök. Strimla salvia.
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
- Koka med salladsärter och morötter de sista 2 minuterna på pastan.
- Dela korvarna och dra bort skinnet. Smula i korvköttet i en stekpanna och stek knaprigt tillsammans med purjolöken. Häll i grädde och koka upp. Smaka av med salt, peppar och citronsaft.
- Vänd ner salvian.
- Servera pastan med såsen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar