Ett recept från Linas matkasse. Enkelt och perfekt barnmat när tiden inte räcker till!
4 portioner
1 frp wienergrill
Olivolja
Potatisstomp:
900 g mospotatis
2 dl mjölk
Salt
Svartpeppar
Tillbehör:
Morötter
2 st äpple
Ketchup
Senap
Skala och koka mospotatis mjuk i lättsaltat vatten.
Skala och grovriv morötter. Tärna äpple. Blanda allt i en skål, eller lägg upp var för sig.
Stekt Wienergrillare: Hetta upp lite olivolja i en stekpanna och stek Wienergrillarna på medelvärme 5-6 min, tills korven är klar.
Potatisstomp: Häll bort vattnet från potatiskoket. Tillsätt mjölk (se tips!) och mosa med en potatisstöt till ett stomp. Smaka av med lite salt och nymald svartpeppar.
Servera nystekt Wienergrillare med potatisstomp, grönsaker, ketchup och senap.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar