8 skivor kalvkött, eller 6-8 mindre skivor skinka
salt och peppar
olja
Panering:
2 dl vetemjöl
2 st ägg
ströbröd
Banka ut köttskivorna tunt. Salta och peppra. Vänd dem sedan först i vetemjöl, därefter i ägg och sist i ströbrödet. Låt dem gärna ligga en stund, så att paneringen stelnar. Stek schnitzlarna i rikligt med olja, det ska vara så mycket olja i pannan att den täcker köttet, 3–4 minuter på varje sida. Passa dem noga så att de inte blir brända. Ta upp dem ur pannan och låt dem rinna av på hushållspapper. Servera med klyftpotatis, gröna ärtor, citron klyftor och brunsås.
Ser kanon gott ut =)
SvaraRaderaKRAM
det va det också :)
SvaraRaderamvh linnea
Fan vad äckligt!
SvaraRaderaSmaker är som baken, jag och mina gäster tyckte i alla fall att det var gott!
SvaraRadera