600-700 g lammbog
400 g lök
4-5 stora morötter
2 hela skalade vitlöksklyftor
olivolja
2 msk paprika
2 lagerblad
rosmarin
persilja
Salt och Peppar
1 burk hela tomater
400 g lök
4-5 stora morötter
2 hela skalade vitlöksklyftor
olivolja
2 msk paprika
2 lagerblad
rosmarin
persilja
Salt och Peppar
1 burk hela tomater
300 g haricoverts
ca 5 dl vatten
(serveras med gremolada)
Skär kött och grönsaker i stora tärningar. Bryn lök, kryddor och köttet. Häll på vattnet och tomaterna. Låt stå och puttra ca i 1½-2 timmar på spisen. Servera med ris.
(serveras med gremolada)
Skär kött och grönsaker i stora tärningar. Bryn lök, kryddor och köttet. Häll på vattnet och tomaterna. Låt stå och puttra ca i 1½-2 timmar på spisen. Servera med ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar