Ett recept från min fina kusin Lina! Så roligt, har inte fått något recept från henne förut! Detta är i alla fall ett utav hennes favorit recept, så det var jag ju bara tvungen att testa :) Jag måste säga att jag aldrig har ätit nåt liknande.. inte vad jag kan komma på i alla fall. Och gott var det!
1 hel kyckling
valfria kryddor
Jag tog: mejram, timjan, flingsalt och peppar
Sås:
2 dl creme fraiche
ca 100 g ädelost tex aura
1 pressad vitlöksklyfta
kärnfria vindruvor
Krydda kycklingen med de kryddor du tycker om, sätt sedan in den i 200 grader tills innertemperaturen är 80 grader, ca 1-1½ timme. Blanda samman pressad vitlök, ädelost och creme fraiche, värm sedan under omrörning i en kastrull. Lägg upp den färdiga kycklingen i bitar, häll på såsen och dekorera med vindruvorna. Servera med pressad potatis.
Jag älskar allt med auraost, så detta recept måste provas!
SvaraRaderakul att du tittar förbi och lämnar en kommentar! instämmer, auraost är min favorit! :)
SvaraRaderasure, any time :)
SvaraRadera