Snälla ge mig recept som du rekommenderar så att jag kan fortsätta

måndag 13 augusti 2012

Helenas kycklingfiléer

Ett recept från en läsare! Väldigt enkelt och gott! Påminner lite om Ebbas fläskfilé, som är med på min tio-i-topp lista. Ebbas variant är fortfarande bäst, men det var gott med färska champinjoner till denna. Så om man gör en kombo av båda dom här recepten, så borde det bli supergott!


ca 4 port
4 st kycklingfiléer
2 dl creme fraiche
1 dl grädde
1 dl soja
sambal oelek efter smak
5 st skivade champinjoner


Lägg kycklingfiléer i en ugnsform. Vispa ihop creme fraiche, grädde, soya och sambal oelek. Häll det över kycklingen så att det täcker. Låt stå i ugnen minst 1,5 timme i  175 grader. Lägg i skivade färska champinjoner de sista 20 minuterna. Servera med ris eller pasta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar