ca 4 port.
Ugn 225 grader i 45 minuter.
1 påse klyftpotatis eller egen
500 g fläskfilé
1 röd paprika
1 gul paprika
1 gula lökar
1 stor tomat
1 fetaostblock
Marinera köttet minst 5 timmar, eller över natten i denna marinad:
1½ dl olivolja
1½ dl soja
3 vitlöksklyftor
1 tsk ingefära
1 tsk sambal oelek
salt och svartpeppar
Lägg potatisen underst i en långpanna. Lägg filébitar ovanpå och överst skurna bitar tomater, paprika och lök. Smula över fetaosten mot slutet.
Kall sås som tillbehör:
2 burkar creme fraiche
4 msk majonäs
italiensk salladskrydda
vitlök
1 påse klyftpotatis eller egen
500 g fläskfilé
1 röd paprika
1 gul paprika
1 gula lökar
1 stor tomat
1 fetaostblock
Marinera köttet minst 5 timmar, eller över natten i denna marinad:
1½ dl olivolja
1½ dl soja
3 vitlöksklyftor
1 tsk ingefära
1 tsk sambal oelek
salt och svartpeppar
Lägg potatisen underst i en långpanna. Lägg filébitar ovanpå och överst skurna bitar tomater, paprika och lök. Smula över fetaosten mot slutet.
Kall sås som tillbehör:
2 burkar creme fraiche
4 msk majonäs
italiensk salladskrydda
vitlök
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar