Snälla ge mig recept som du rekommenderar så att jag kan fortsätta
lördag 1 januari 2022
Rosa gubbröra med rödbeta
Ett recept från en Allt om mat tidning. Kul att testa något nytt, men måste ändå säga att originalet är mycket godare. Saknade någon slags sås i denna, blev en aning för torrt!
3 ägg
0,5 rödlök
1 burk anjovisfilé - liten, (55 g)
1 rödbeta - inlagd, liten
2 msk dill - hackad
2 tsk dijonsenap
15 babyspenatblad
15 nappit - (små rågskorpor) eller rågcrostini
Garnering:
1 msk dill - hackad
Koka äggen 6 min. Spola dem i kallt vatten. Skala och hacka dem. Skala och finhacka löken. Hacka ansjovis och rödbeta.
Blanda äggen med lök, ansjovis och rödbeta. Blanda ner dill och senap.
Lägg spenatblad i skorporna och fördela röran i. Toppa med spenatblad och dill.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar