
Hur som helst, denna goda fisklasagne var verkligen en hit! Påminner om vanlig lasagne såklart, men känns mycket fräschare. Inte alls samma mättnadskänsla, fisk är fräscht! Tack för tipset!
ca 4 port.
ca 4 dl Bechamel sås
ca 1 dl riven ost
4 st bitar regnbågsfilé
1 pkt crabsticks
ca 2 dl skalade räkor
lasagneplattor
Skär crabsticks och fisken i bitar. Stek fisken i lite smör med salt och peppar. Blanda sen crabsticks, fisk och räkor. Lägg lasagneplattor i en ugnssäker form, häll på lite fiskblandning och sås, fortsätt sen varva tills fisken är slut. Avsluta med lasagneplattor med bechamelsås på, och sist riven ost. Gratinera i ugnen i ca 200 grader i 30 minuter. Smaskens!
kul att du tyckte om den! kram pernilla
SvaraRaderaJag blev lite nyfiken på din blogg så jag var ju tvungen att googla fram den nu i natt när hostan o febern höll mig vaken. Fisklasangen är testad idag och fick tummen upp av maken o lilltrollet härhema /Kram Helen
SvaraRadera