Ett recept från en Allt om mat tidning. Väldigt goda! Till och med min sambo som brukar vara väldigt skeptisk mot vegetariskt tyckte att de var goda! Jag tog isbergssallad istället för ruccola då jag tycker att det är godare!
4 portioner
500 g + 100 g körsbärstomater
1 gul lök
2 msk hackad bladpersilja
2 dl riven parmesanost
1 ägg
2 msk + 3 msk olivolja
1 ½ tsk salt
1 krm nymald svartpeppar
3 dl vetemjöl
Till servering:
2 dl tsatsiki
100 g rucola
Garnering:
basilika
Visa mindre
1. Grovhacka 500 g tomater. Skala och finhacka lök. Blanda tomater, lök, persilja, ost, ägg, 2 msk olja, salt och peppar. Tillsätt mjölet, lite i taget.
2. Klicka smeten till plättar i olja i en stekpanna. Stek i omgångar 2–3 min på varje sida.
3. Servera de nystekta plättarna med tsatsiki, 100 g körsbärstomater och rucola. Garnera med basilika.
Casino at Bryson City - MapyRO
SvaraRaderaGet directions, reviews and information 군포 출장마사지 for Casino at Bryson City in 제주도 출장샵 Bryson 부산광역 출장안마 City, Email: 서울특별 출장안마 info@casinoatry.com. 시흥 출장안마