Snälla ge mig recept som du rekommenderar så att jag kan fortsätta

lördag 31 januari 2015

Svamp till pasta

Ett recept jag hittade i boken Nya Annas Mat av Anna Bergenström. Tänkte att det lät lätt att göra.. Men det va ingen hit, riktigt tråkig rätt. Hade varit mycket godare om man haft i crème fraiche eller grädde.. Och gärna lite chili och vitlök. Då hade det varit en helt annan sak.
Men här kommer receptet i alla fall..


Ca 4 port

400 g svamp
5-6 scharlottenlökar 
Smör att steka i
1 kruka persilja
Pasta
Parmesanost
Salt och peppar

Skär svampen i bitar. Skala och hacka löken. Hetta upp en stekpanna och lägg i smör, stek sedan svamp och lök på stark värme. Rör om flitigt och salta lätt. Rör mot slutet ner fint hackad persilja. Servera till pasta. Ställ dessutom fram färskriven parmesanost och pepparkvarnen. 

1 kommentar:

  1. Fast pasta och svamp är gott. Jag åt en fantastisk svamp carbonara i somras. Färska kantareller och bacon i god sås. Mmm, det är helt rätt. Receptet ovan låter lite tråkigt men som sagt piffar man upp det med grädde och vitlök och kanske citron och mozzarella kanske det blir galet gott.

    SvaraRadera