Snälla ge mig recept som du rekommenderar så att jag kan fortsätta

onsdag 24 augusti 2016

Kycklingpasta med mozzarella och rucola

Ett recept från ICAs matkasse, enkelt och gott! 



 2

  • 2 kycklingfiléer 
  • 1 tsk olja 
  • salt och peppar 
  • 1/2 dl tapenade av soltorkade tomater 
  • 1 dl vatten 
  • 1/2 dl crème fraiche 
  • 2 port pasta (gärna fusilioni)
  • 1/2 förp haricots verts (à 150 g)
  • 125 g mozzarella 
  • 65 g ruccola 
  • 1 tsk olja 
  • 1 tsk rödvinsvinäger
    1. Sätt på en kastrull med vatten till pastan.
    2. Strimla kycklingen och bryn den i oljan i en stekpanna och krydda med salt och peppar. Sänk värmen och rör i tapenade, vatten och crème fraiche. Låt sjuda 2 minuter.
    3. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Ansa bönorna, koka dem med pastan när det återstår 3 minuter av koktiden.
    4. Skär mozzarellan i bitar och blanda med salladen, ringla över olja och vinäger.
    5. Blanda kycklingen med pastan och servera med salladen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar