4 portioner
4 kycklingfiléer
1 stor gul lök
200 g champinjoner
10 torkade aprikoser
2 dl vatten
2 1/2 dl grädde
1/2-1 dl mango chutney
1 hönsbuljongtärning
Maizena redning
Smör och olivolja till stekning
Salt, peppar
Skär kycklingen i bitar. Skala och finhacka löken. Ansa och skär champinjonerna i bitar. Strimla aprikoserna. Bryn kycklingen i smör och olja i en stekpanna. Lägg över i en kastrull. Fräs löken och champinjonerna i smör och olja i stekpannan. Tillsätt fräset i kastrullen tillsammans med aprikoser, vatten, grädde, mango chutney och buljongtärning. Koka upp. Låt koka 6-7 minuter. Strö maizena redning över och låt koka ytterligare 1-2 minuter. Smaka av med 1/2 tsk salt och 2 krm peppar. Servera grytan med ris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar