Ett recept från ICAs matkasse, väldigt gott och fräscht! Äter fisk alldeles för sällan!
- 2 port ris
- 400 g koljafilé
- salt och peppar
- 1 rödlök
- 1 äpple
- 1 1/2 dl crème fraiche
- 1 tsk curry
- 1/2 ask persilja (à 20 g)
- 1/2 förp tomater (gärna romanticatomater, à 400 g)
- 1/2 krispsallad
- Sätt ugnen på 200˚C.
- Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
- Lägg koljan i en ugnssäker form, krydda med salt och peppar och stek mitt i ugnen ca 10 minuter.
- Skala och hacka löken. Riv äpplet och blanda med lök, crème fraiche och curry. Smaka av med salt och peppar.
- Hacka persiljan och rör i såsen.
- Dela tomaterna och ansa och lossa bladen från salladen. Servera det till koljan, crèmen och riset.
För alla
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar