Sidor

onsdag 24 augusti 2016

Kolja i äpple- och currycrème

Ett recept från ICAs matkasse, väldigt gott och fräscht! Äter fisk alldeles för sällan!


 2

  • 2 port ris 
  • 400 g koljafilé 
  • salt och peppar
  • 1 rödlök 
  • 1 äpple 
  • 1 1/2 dl crème fraiche 
  • 1 tsk curry 
  • 1/2 ask persilja (à 20 g)
  • 1/2 förp tomater (gärna romanticatomater, à 400 g)
  • 1/2 krispsallad
    1. Sätt ugnen på 200˚C.
    2. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
    3. Lägg koljan i en ugnssäker form, krydda med salt och peppar och stek mitt i ugnen ca 10 minuter.
    4. Skala och hacka löken. Riv äpplet och blanda med lök, crème fraiche och curry. Smaka av med salt och peppar.
    5. Hacka persiljan och rör i såsen.
    6. Dela tomaterna och ansa och lossa bladen från salladen. Servera det till koljan, crèmen och riset.

    För alla


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar