Sidor

torsdag 4 november 2021

Krämig rostbiffspasta

Ett recept från en Allt om mat tidning, superlätt att göra och gott!
4 portioner 250 g rostbiff - stekt i tunna skivor 150 g sockerärter - färska 2 pkt tagliatelle - färsk (à 250 g) 1 burk grillad paprika - (200 g) 2 dl crème fraiche - lätt 0,5 tsk salt - + 0,5 tsk 1 krm svartpeppar - nymald + 2 krm Strimla rostbiffen. Ansa och strimla sockerärterna. Koka pastan enligt förpackningens anvisning. Låt paprikan rinna av, men spara 2 msk av oljan. Mixa paprika med creme fraiche och smaka av med 1/2 tsk salt och 1 krm svartpeppar. Stek rostbiff och sockerärter i oljan från paprikan. Krydda med 1/2 tsk salt och 2 krm svart­peppar. Låt pastan rinna av och blanda med paprikasåsen. Fördela pastan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar