Sidor

torsdag 29 juli 2021

Fetaostfylld köttfärslimpa

Hittade detta receptet på recept.se Verkligen supergod köttfärslimpa, skulle vilja påstå att det är den godaste jag någonsin ätit till och med!
472 kcal 4 portioner 3 snackpaprikor i blandade färger 1 gul lök 1 msk grädde 1 ägg 1 msk tomatpuré 1 msk hackad färsk timjan 1 msk hackad färsk oregano 500 g blandfärs salt, svartpeppar 150 g fetaost ½ burk soltorkad tomat, 90 g 250 g körsbärstomater på kvist Garnering: färsk oregano, timjan Till servering: grönsallad kokt ris Tärna paprikan och hacka löken. 2. Blanda grädde, ägg, tomatpuré och de färska örterna i en skål. Blanda ner färs, salt och peppar till en jämn smet. Smula i fetaost och de soltorkade tomaterna. 3. Forma färsen och lägg den på en ugnsplåt med kvisttomaterna runt om. 4. Grädda i 175°, 30–40 min. Garnera med färsk oregano och timjan. Servera med grönsallad och kokt ris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar