Sidor

onsdag 17 augusti 2016

Beef chili i tortilla

Ett recept från ICAs matkasse. Gott! 


 2

  • 370 g beef chili 
  • 1 förp majskorn (à 150 g)
  • 1 förp svarta bönor (à 190 g)
  • 1/2 rödlök 
  • 1/2 cosmopolitansallad 
  • 1 röd paprika 
  • 8 små tortillabröd 
  • 1 dl crème fraiche
    1. Skär köttet i skivor och värm i spadet i en kastrull.
    2. Låt majsen rinna av. Skölj bönorna och låt dem rinna av.
    3. Skala och hacka löken.
    4. Skär salladen och paprikan i strimlor.
    5. Dra isär köttet med gafflar och smaka av med kryddpåsen som följer med köttförpackningen.
    6. Servera köttet på tortillabröd med majs, bönor, lök, sallad, paprika och crème fraiche.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar