Sidor

onsdag 17 augusti 2016

Pasta puttanesca

Ett recept från ICA's matkasse. Enkelt och helt okej recept. 


 2

  • 1/2 rödlök 
  • 160 g pancettaskinka 
  • 1 tsk olivolja 
  • 390 g pastasås tomat & vitlök
  • 1 dl oliver med ansjovis
  • 1 krm chilipulver 
  • 2 port pasta (färsk fettucine)
  • 1 ask färsk persilja (à 20 g)
  • 65 g ruccola
    1. Sätt på en stor kastrull med saltat vatten till pastan.
    2. Skala och hacka löken.
    3. Fräs pancetta och lök i oljan i stekpanna eller kastrull och tillsätt pastasås, oliver och chilipulver. Sjud under lock ca 5 minuter.
    4. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
    5. Strimla persiljan. Rör ner den i såsen och servera med pasta och rucola.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar