- 450 g delikatesspotatis
- 1 tsk olja
- salt och peppar
- 1 dl bearnaisesås
- 1 msk chilisås
- 1/2 ask körsbärstomater (à 250 g)
- 200 g bellaverde broccoli
- ca 400 g fläskkotlett med ben
- 1 tsk smör
- 1/2 påse röd mangold (à 65 g)
- Sätt ugnen på 225°C och sätt in en plåt.
- Dela potatisen och blanda med oljan. Salta och peppra och häll ut på den varma plåten. Sätt in i ugnen ca 30 min.
- Blanda bearnaisesåsen med chilisåsen. Dela tomaterna i halvor och vänd ner.
- Koka bellaverden i saltat vatten ca 4 minuter.
- Stek kotletterna i smöret ca 4 minuter på varje sida. Salta och peppra.
- Servera kotletterna med potatisen, bellaverden och salladen.
Sidor
▼
torsdag 9 juni 2016
Stekt kotlett med choronsås och rostad potatis
Ett recept från ICAs matkasse. Väldigt lätt att göra och gott!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar