Sidor

onsdag 4 maj 2016

Bresaola med ravioli, tomat och ricotta

Ett recept från ICAs matkasse (bistro). Gick snabbt och lätt att göra, och gott var det! Fräsch zucchinisallad! 
För övrigt så blev detta årets första middag utomhus, härligt!



2 port.


Sallad

  • 1/2 zucchini 
  • 1/2 kruka persilja 
  • 1/2 citron 
  • 1/2 msk olivolja 
  • salt och peppar

Pasta

  • 390 g pastasås basilika
  • cayennepeppar
  • 250 g girasole med tomat, mozzarella och basilika
  • 1 dl ricottaost 
  • 140 g bresaola
    1. Sätt på en kastrull med vatten till pastan.

    2. Sallad: Skiva zucchinin på längden med en potatisskalare eller osthyvel. Hacka persiljan. Blanda zucchinin med lite citronsaft, olivolja och persilja. Krydda med salt och peppar.

    3. Pasta: Värm pastasåsen och smaka av den med salt och cayennepeppar.
    4. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
    5. Blanda pastan med såsen och klicka på ricotta.
    6. Servera med bresaola och zucchinisallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar