Sidor

tisdag 17 augusti 2021

Krämig pasta med lövbiff och gorgonzola

Ett recept från köket.se. Superlätt att göra och supergott!
4 portioner tagliatelle (eller spaghetti) 200 g champinjoner, färska 1 rödlök (stor) 400 g lövbiff smör (att steka i) salt svartpeppar 4 dl matlagningsgrädde 1 buljongtärning (grönsak eller kött) 150 g gorgonzolaost persilja Koka pastan al dente. Skiva champinjoner, klyfta rödlöken i stora klyftor och strimla lövbiffen. Stek de skivade champinjonerna och lägg åt sidan. Stek lövbiffen, salta och peppra. Lägg i rödlöken och låt den steka med på slutet. Lägg i champinjonerna. Tillsätt grädde, buljongtärning och smula ner gorgonzolan. Låt puttra ihop tills osten smält och allt blivit riktigt krämigt. Häll i pastan och blanda ihop. Strössla över färsk persilja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar