Sidor
▼
tisdag 17 augusti 2021
Krämig pasta med lövbiff och gorgonzola
Ett recept från köket.se. Superlätt att göra och supergott!
4 portioner
tagliatelle (eller spaghetti)
200 g champinjoner, färska
1 rödlök (stor)
400 g lövbiff
smör (att steka i)
salt
svartpeppar
4 dl matlagningsgrädde
1 buljongtärning (grönsak eller kött)
150 g gorgonzolaost
persilja
Koka pastan al dente.
Skiva champinjoner, klyfta rödlöken i stora klyftor och strimla lövbiffen.
Stek de skivade champinjonerna och lägg åt sidan.
Stek lövbiffen, salta och peppra. Lägg i rödlöken och låt den steka med på slutet. Lägg i champinjonerna.
Tillsätt grädde, buljongtärning och smula ner gorgonzolan.
Låt puttra ihop tills osten smält och allt blivit riktigt krämigt.
Häll i pastan och blanda ihop.
Strössla över färsk persilja.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar