Sidor

måndag 13 maj 2019

Egg Benedict med pancetta fänkål

Hade lite hollandaisesås och pancetta över, så det passade ju perfekt att göra en egg Benedict till frukost! Säger det igen. Testa köp flygfyrens egna pancetta, så god!

1 skiva vitt bröd, helst levainbröd
4 skivor pancetta fänkål
1 pocherat ägg
Hollandaisesås
Stek brödet i smör, knaperstek pancettan. Pochera ägget. Lägg sedan ihop allt till en smarrig macka!

Om du missat hur man gör supergod hollandaisesås så kommer receptet nedan:
Hollandaisesås:
150 g smör, brynt
2 äggulor
1 msk vatten
1 msk äppelcidervinäger
1 krm strösocker
Salt
Cayennepeppar
Vispa äggulor, socker, vinäger och vatten över vattenbad tills det börjar tjockna. Tillsätt sedan smöret, droppvis under vispning. Smaka av med salt och cayennepeppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar