Sidor

onsdag 26 juli 2017

Tortillabröd med västerbottenost och löjrom

En vän tipsade mig om denna goda förrätten! Enkelt att göra och väldigt gott!


6 portioner

1 pkt tortillabröd
1 citron
1 burk små mozzarellabollar
100 g riven västerbottenost
1/2 rödlök, finhackad
80 g löjrom
2 dl créme fraiche
Dill
Salt och nymald peppar

Sätt ugnen på 200 grader. Lägg tortillabröden på en plåt. Strö på västerbottenost och lägg på mozzarellabollarna i halvor. Sätt in i ugnen tills osten smält och det börjar få lite fin färg, ca 6-7 minuter. Ta ut bröden och lägg på klickar med löjrom och créme fraiche. Strö på finhackad rödlök och lite dill. Avsluta med lite salt och peppar. Servera med en citronklyfta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar