Sidor

tisdag 13 september 2016

Svampfylld pasta med bresaola och mozzarella

Ett recept från ICAs matkasse. Grymt gott! Rekommenderas! Slängde på några tomater också, passade bra till det andra!



 2

Svamppasta

  • 1 zucchini 
  • 1/2 rödlök 
  • 1 - 2 tsk olivolja 
  • 1 dl pesto 
  • salt och peppar 
  • 250 g färsk pasta (gärna triangliolini fylld med Karl Johan svamp)

Mozzarella

  • 1/2 rödlök 
  • 1 tsk olivolja 
  • 1 tsk rödvinsvinäger 
  • 125 g mozzarella 
  • 1 kruka basilika 

Till servering

  • 70 g bresaola
    1. Svamppasta: Sätt på en kastrull med saltat vatten till pastan.
    2. Ansa och skär zucchinin i tärningar. Skala och skiva löken. Stek zucchinin och löken i olivoljan i en stekpanna. Vänd ner peston.
    3. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
    4. Mozzarella: Skala och skiva löken och blanda den med olivoljan och vinägern. Salta och peppra.
    5. Riv mozzarellan i bitar och grovhacka basilikan. Vänd ner i löken.
    6. Till servering: Servera pastan med mozzarella, zucchinin och bresaola.

    Inga kommentarer:

    Skicka en kommentar