här provar jag att göra en ny maträtt nästan varje dag.
Sidor
▼
tisdag 13 september 2016
Krämig kalkonpasta med solrosskott
Ett recept från ICAs matkasse, gott och enkelt att göra!
2 port pasta (gärna lumaconi)
1 rödlök
ca 300 g kalkonfilé
1 msk smör
salt och peppar
2 dl crème fraiche
1 msk senap
60 g strimlade soltorkade tomater
1/2 ask solrosskott (à 100 g)
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Skala och hacka löken.
Skär kalkonen i 2 cm tjocka skivor och stek den i smöret i en stekpanna, ca 3 minuter på varje sida. Krydda med salt och peppar.
Häll den färdigkokta pastan i ett durkslag och ställ tillbaka kastrullen på plattan. Koka upp crème fraichen och löken i kastrullen och vänd ner pastan.
Servera pastan med kalkonen, tomater och solrosskott.
Den ska jag prova i veckan :)
SvaraRadera