- 2 majskycklingklubbor
- 2 krm salt
- 1 krm cayennepeppar
- 2 port ris eller annat gryn
- 1/2 silverlök
- 2 tomater
- 1/2 lime
- 1/2 kruka koriander
- Sätt ugnen på 225°C.
- Krydda kycklingen med salt och cayennepeppar. Lägg i en ugnssäker form och sätt in mitt i ugnen ca 25 minuter eller tills innertemperaturen är 80°C vid benet.
- Koka riset enligt anvisingen på förpackningen.
- Skala och finhacka löken. Tärna tomaterna och blanda med löken. Pressa i limesaft och salta. Hacka koriandern och vänd ner.
- Servera kycklingen med riset och pico de gallo-salsan.
Sidor
▼
onsdag 31 augusti 2016
Majskyckling med pico de Gallo
Ett recept från ICAs matkasse. Konstigt att det inte var någon sås till, tyckte att det saknades. Hoppade över koriandern då jag inte tycker om det..
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar