Sidor

torsdag 2 juni 2016

Kyckling med caesarsallad

Ett recept från ICAs matkasse, gott och fräscht när det är så här varmt! Hoppade över potatisen, tycker inte det passar till.


 2
  • 450 g potatis (gärna delikatess)
  • 2 kycklingfiléer 
  • 1 tsk olja 
  • salt och peppar 
  • 1 tsk timjan 
  • 1/2 förp körsbärstomater (à 250 g)
  • 1 påse caesarsallad mix (à 225 g)
  • 1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
    1. Sätt ugnen på 175°C.
    2. Koka potatisen.
    3. Stek kycklingen i oljan och salta och peppra. Strö över timjan och sätt in ca 10 minuter i ugnen.
    4. Halvera tomaterna.
    5. Blanda salladen med dressingen och tomater och servera med kyckling, potatis och krutonger.
    6. Hacka persiljan och strö över.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar